Monday, April 27, 2009

ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ


Το τμήμα της Παρασκευής, με αφορμή ότι την Παρασκευή πέφτει πρώτη Μάη, θα οργανώσει αυθημερών μια εξόρμηση έξω από την Θεσ/νίκη, στο Βαρικό Κατερίνης, όπου έχει μια φάρμα με άλογα, δίπλα στην θάλασσα. Εκεί θα τραβήξουμε φωτογραφίες και θα έρθουμε κοντά στην φύση. Μάλιστα θα έχουμε και μια εισαγωγική ομιλία σχετικά με τα άλογα και την ιππασία και όποιος θέλει θα μπορέσει να κάνει και μάθημα, το οποίο θα κοστίσει 15€.

Επειδή δεν έχουμε βρεθεί με τους μαθητές η συνενόηση γίνεται με mail και ακόμα δεν έχουμε καταλήξει στην μέρα. Μπορεί δηλαδή να είναι 1 Μάη, αλλά μερικοί προτείναν Σάββατο 2 και Κυριακή 3 του Μάη σαν εναλλακτικές και το κουβεντιάζουμε ακόμα.

Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε ένα mail σε μένα (aris.sideras@gmail.com) και ενημερώστε με αν θέλετε να έρθετε και ποια μέρα. Επίσης στείλτε μου και το αν θέλετε να κάνετε μάθημα ιππασίας ή όχι, ώστε να μπορέσω να συνενοηθώ για να γίνουν όποιες προετοιμασίες μπορεί να χρειάζεται. Τέλος όσοι έχετε αυτοκίνητο που θα μπορείτε να το διαθέσετε εκείνη την μέρα επίσης πείτε το, γιατί θα βοηθήσει πολύ.

Η ημερομηνία θα αποφασιστεί την Τετάρτη όπου και θα ανακοινωθεί στο blog αλλά και στα mail όσων δήλωσαν ότι θα έρθουν.

No comments: