Thursday, April 30, 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΡΜΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Μετά από διάφορα mails που πήρα και αφού μίλησα με κάποιους ορίστηκε το τελικό ραντεβού το Σάββατο. Αυτό γιατί κάποιοι δεν μπορούσαν καθόλου την Πρωτομαγιά για διάφορους λόγους και επίσης πιθανόν να είχαμε και πρόβλημα με τα ΚΤΕΛ λόγω μέρας.

Έτσι το ραντεβού θα είναι το Σάββατο, 2 Μάη στον ΦΟΑΠΘ στις 9:00 το πρωί. Δίνουμε ρανετβού εκεί πέρα, ώστε όσοι έχουν αμάξια να μπορούν να τα παρκάρουν χωρίς πρόβλημα, μέχρι να οργανωθούμε καλύτερα. Το ραντεβού δίνεται τόσο νωρίς για να φύγουν όσοι δεν έχουν αμάξια με το ΚΤΕΛ των 10:15 και να είναι εκεί στις 11:00 το πρωί περίπου. Θέλει να είμαστε τυπικοί στο ραντεβού για να μην έχουμε αργοπορίες και φτάσουμε εκεί κατά τις 12:00 έχοντας χάσει όλο το πρωινό.

Θα βρεθούμε σε πρώτη φάση στον ΦΟΑΠΘ και θα δούμε πόσοι μπορούμε να βολευτούμε με αμάξια. Οι υπόλοιποι δυστυχώς θα πρέπει να πάρουν ΚΤΕΛ. Τις λεπτομέριες θα τις κουβεντιάσουμε εκεί, αλλά υπάρχει πιθανότητα να μπορέσουμε και να βολευτούμε όλοι με αμάξια. Όσοι πάντως θα πάνε τελικώς με ΚΤΕΛ, το εισητήριο είναι 8€ και αν κλείσουν μετ'επιστροφής 14€. Το εισητήριο για την επιστροφή είναι ανοιχτό να χρησιμοποιηθεί μέσα στον επόμενο μήνα, οπότε δεν θα δεσμευτούμε και με ώρα. Πάντως σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσουμε ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσει κάποιος πάνω από 8€, κάνοντας αλλαγή αυτών που θα μεταφερθούν με αυτοκίνητα στο πήγαινε και στο έλα. Όσοι δηλαδή πάνε με αμάξια, θα επιστρέψουν με ΚΤΕΛ, ώστε να μην χρειαστεί κάποιος να δώσει 14€. Αυτό βέβαια είναι κάτι που θα κανονιστεί με λεπτομέριες όταν βρεθούμε και δούμε πόσοι είμαστε και πόσα αμάξια έχουμε.

Για φαί θα πάμε μάλλον στο Λιτόχωρο, με αμάξια τα οποία θα πρέπει να κάνουν μερικές διαδρομές αν είμαστε πολλοί. Για να μην βγουν πάρα πολλά χρήματα στους οδηγούς, πιστεύω ότι καλά είναι όσοι μετακινηθούν με αμάξι να συνεισφέρουν και ένα μικρό ποσό για τις βενζίνες, αλλά θα μιλήσουμε γι'αυτό από κοντά εκείνη την στιγμή.

Αυτά προς το παρόν, αν έχετε απορίες ή παρατηρήσεις στείλτε mail (aris.sideras@gmail.com) ή πάρτε τηλέφωνο.

Τα λέμε Σάββατο στις 9:00 στον ΦΟΑΠΘ. Να είμαστε συνεπείς!

No comments: