Thursday, April 23, 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Υπενθυμίζουμε ότι η έκθεση που θα οργανώσουμε για την φοιτητική εβδομάδα θα γίνει 11-22 Μάη. Από την συνέλευση που θα γίνει σύντομα θα οριστεί η τελική ημερομηνία που θα μαζευτούν οι φωτογραφίες και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι 4-5 Μάη. Οπότε καλά είναι να αρχίσετε, όσοι έχετε δηλώσει ότι θα εκθέσετε, να ετοιμάζετε τις φωτογραφίες σας. Έτσι θα αποφύγουμε τρεξίματα και τις αναποδιές της τελευταίας στιγμής.

Το μέγεθος θα είναι 30x40 cm και για τους ψηφιακούς η ανάλυση θα πρέπει να είναι 300ppi. Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις στέλνετε στο mail του ΦΟΑΠΘ (foapth@yahoo.com) ή να τις φέρνεται στα μαθήματα. Όταν μαζευτούν όλες θα πάμε να τις εκτυπώσουμε ομαδικά (και σε καλύτερες τιμές εννοείται).

Επίσης όσοι μπορείτε να κρατάτε την έκθεση κάποιες ώρες, κάποιες μέρες, ανεξάρτητα από το αν θα εκθέσετε φωτογραφίες ή όχι, στείλτε ένα mail στον ΦΟΑΠΘ. Έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα πρόγραμμα, αρκετά νωρίς.

Αυτά προς το παρόν, θα υπάρχουν ενημερώσεις σύντομα, τόσο για την έκθεση, όσο και για την συνέλευση και το σουβλάκι πάρτυ που λέγαμε πριν από τις διακοπές!

No comments: