Tuesday, May 5, 2009

ΕΚΘΕΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΦΟΑΠΘ


Μόλις βγήκε η αφίσα μας, για την έκθεση της φοιτητικής εβδομάδας και η οποία είναι αυτή που βλέπετε! Και όπως μπορείτε να διαβάσετε, ξεκινάει 11 Μάη, Δευτέρα και έχει εγκαίνια στις 6, αν και θα λειτουργεί ήδη από τις 2 το μεσημέρι. Μην την χάσετε!

Επίσης ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της έκθεσης θα γίνουν κάποια ταχύρυθμα μαθήματα φωτογραφίας. Στα μαθήματα αυτά θα υπάρχει το θεωρητικό κομμάτι αλλά και το πρακτικό. Το θεωρητικό κομμάτι θα είναι την Παρασκευή 15 Μάη, στην αίθουσα 212 του τμήματος Νομικής, σχολή ΝΟΠΕ και τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι:

15:15-16:00: Επιλογή μηχανής, συντήρηση μηχανής
16:15-17:00: Χειρισμός μηχανής, ταχύτητα φωτοφράκτη, διάφραγμα κτλ
17:15-18:00: Σύνθεση φωτογραφίας
18:15-19:00: Photoshop ή σκοτεινός θάλαμος, ανάλογα με το τι ενδιαφέρει τον καθένα

Για το πρακτικό κομμάτι έχει κανονιστεί εκδρομή στις 16 Μάη. Το ραντεβού θα είναι στις 9:30 το πρωί στην πλατεία χημείου και ο προορισμός θα είναι αρχικά το Διον, όπου θα πάμε να φωτογραφήσουμε τον αρχαιολογικό χώρο και στην συνέχεια θα φάμε σε κάποιο μαγαζί εκεί. Μετά το φαί θα πάμε στο Βαρικό, όπου υπάρχει μια φάρμα με άλογα δίπλα στην θάλασσα στην οποία επίσης θα βγάλουμε φωτογραφίες.

Δηλώσεις συμετοχής στα μαθήματα γίνονται στο mail του ΦΟΑΠΘ (foapth@yahoo.com) καθώς επίσης και στην έκθεση, όπου θα μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στα παιδιά που θα είναι εκεί και θα κρατάνε την έκθεση.

Επειδή για την εκδρομή υπάρχει περιορισμός θέσεων, θα παρακαλούσαμε όσοι θέλουν να έρθουν να δεσμευτούν ότι θα έρθουν πράγματι και ότι θα είναι συνεπείς στην ώρα τους.

No comments: