Saturday, February 21, 2009

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

-Έκθεση φωτογραφίας από 11 μέχρι 22 Μάη.Την πρώτη εβδομάδα θα μαζεύουμε συμμετοχές για το workshop. Επίσης είπαμε να ξεκινήσει νωρίτερα για να μην έχουμε το πρόβλημα της εξεταστικήςς που ξεκινάει μέσα Μάη και να έχουμε περισσότερο κόσμο στην έκθεση. Βέβαια θα χρειαστεί να κάνουμε μια υπάρβαση σε ότι αφορά τον κόσμο, αλλά μάλλον θα τα καταφέρουμε. Επίσης, θα υπάρχει και κάποια ευελιξία σε αυτό το θέμα, οπότε κοινώς βλέποντας και κάνοντας. Για την δεύτερη εβδομάδα, θα έχουμε και τις φωτογραφίες όσων συμμετάσχουν στο πρακτικό κομμάτι του workshop .


-Αποφασίστηκε να γίνει το workshop στις 15 και 16 Μάη. Στις 15 το θεωρητικό και στις 16 το πρακτικό, που θα είναι εκδρομή. Οι θεματικές για το workshop θα είναι (μάλλον και υπό συζήτηση) :

-Ταχύτητα, διάφραγμα, φωτομέτρηση, βασικές λειτουργείες μηχανής (1 ώρα)

-Βασικοί κανόνες σύνθεσης φωτογραφίας (1 ώρα)

-Photoshop-σκοτεινός (1 ώρα)

-Συντήρηση μηχανής (1 ώρα)



-Οι απαιτήσεις μας για τον χώρο δεν είναι ιδιαίτερα πολλές, αρκεί να υπάρχει προτζέκτορας και θέσεις για να κάτσει ο κόσμος. Προτεινόμενος χώρος: η αίθουσα πολυμέσων φιλοσοφικής).


-Επίσης αποφασίστηκε να γίνει αυτό το λεύκωμα επιτέλους, αλλά σε λίγα αντίτυπα, λόγω κόστους, όπου θα μοιραστούν επιλεκτικά, σε φορείς. Από εκεί και πέρα, όποιος θέλει να έχει το δικό του, θα πρέπει να δηλώσει οτι το θέλει και να πληρώσει το αντίτυμό του για την κατασκευή του.


-Κάτι που ξεχάστηκε να ειπωθεί, είναι το αν θέλουμε να έχουμε συναυλία στα εγκαίνια.


Αυτό που θα στείλω στην φοιτητική εβδομάδα, είναι οι ημερομηνίες, ο χώρος που προτείνουμε και να ρωτήσω αν μπορούν να μας δώσουν κάποια χρήματα επιπλέον για το λεύκωμα.


Αυτό που πρέπει εμείς να βρούμε είναι το ποιός θα αναλάβει το κάθε κομμάτι του workshop, αν θέλουμε συναυλία, και αν υπάρχει κάποια ένσταση με το λεύκωμα.

Επίσης αν υπάρχουν προτάσεις και οτιδήποτε άλλο, στείλτε mail.

2 comments:

naturaliste gr said...

Αναλαμβάνω όποιο κομμάτι θέλετε από το workshop εκτός του photoshop μια που δεν ξέρω πολλά ... ακόμη!
Στην συναυλία λέμε ΝΑΙ και ας σκεφτούμε όλοι ποιούς φίλους μπορούμε να φέρουμε!
Αξια προσπάθεια και ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που τρέχουν για να πραγματοποιηθεί!

La Bella Vita Hearts said...

Good readingg this post