Saturday, December 8, 2007

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ!

Λοιπόν, όπως είχαμε πει και σε προηγούμενο post έγινε συνέλευση με τα θέματα που έιχανε αναφερθεί. Εκλέχτηκε πρόεδρας η Σόνια (γειά σου ρε πρόεδρε!!!) και γραμματέας ο Θωμάς. Ακόμα αποφασίστηκε να γίνει την Πέμπτη που έρχεται, 13/12/07 και ώρα 21:00, συνέλευση και με τους μαθητές για να αποφασιστεί θέμα για την έκθεση στο arthouse. Και τέλος θα γίνει και ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ στον ΦΟΑΠΘ στις 14/12/07. Να φέρεται τα ποτά σας και την παρέα σας και να το κάψουμε πριν αποχωριστούμε για λίγο, λόγω γιορτών. Το ΠΑΡΤΥ βέβαια σαν τόσο σπουδαίο γεγονός, θα γίνει και ξεχωριστό post, αλλά το αναφέρουμε κι εδώ.

ΥΓ:Κάτι πολυ σημαντικό που αποφασίστηκε και ξέχασα να αναφέρω, είναι οτι κάθε πρώτη Παρασκευή του νέου μήνα θα υπάρχει συνέλευση στον ΦΟΑΠΘ για να συζητιούνται οι αναγκαιότητες του ομίλου που στο μεταξύ έχουν προκύψει, αλλά και για να να βρισκόμαστε, να ανταλάσουμε νέα, αλλά και να συζητάμε ιδέες για φωτογραφικά projects κτλ.

4 comments:

peftontas team said...

ΔΕΝ είναι η Κοσκερού πρόεδρος πια....?
Συγκλονιστικό! Συγκινητικό! Απίστευτο!

thomas said...

Πότε έγινα εγω γραμματέας;;;
Ο Πάνος της Δευτέρας δεν είναι;

Θωμάς

Anonymous said...

Exw thn entupwsh oti eipame esena gi'auto kai to egrapsa. O Panos den htane Deutera ki auto apokleiei thn pi8anothta na kaname auton grammatea. Se ka8e periptwsh an kanw la8os as me dior8wsei kapoios kai na mou pei poios einai o proedros.

Euxaristw kai sugnwmh an ekana la8os

Arhs

Anonymous said...

εεε...χμ... μήπως είχαμε συνέλευση την παρασκευή που μας πέρασε (4/01/08);;;; Άντε, και καλή χρονιά!
Ζωή